Wij helpen bij letselschade

Letselschade

Dreigt de afwikkeling van een letselschade claim vast te lopen en ligt een langdurige juridische procedure op de loer? Letselschade mediation kan daar verandering in brengen.

Snel tot een objectieve beslissing komen

Na drie jaar heeft de verzekerde die de letselschade claim indient, recht op onafhankelijke bemiddeling, zoals mediation. Dat geldt ook als de verzekerde ontevreden is met de aanpak van de verzekeraar. Daarnaast kan letselschade, vooral als er kinderen bij betrokken zijn, zeer ingrijpend zijn in het leven van het gezin en veel leed met zich meebrengen. Aan de andere kant staan de verzekeraars, die ook snel tot een objectieve beslissing willen komen, maar het niet met elkaar eens kunnen worden. Vaak zijn er ook andere partijen bij betrokken, zoals artsen en advocaten. Dit maakt een zaak complex waardoor er onnodig veel tijd verstrijkt tot een beslissing wordt genomen.

Luisteren naar het verhaal achter de claim

Mediationmark brengt in een zo vroeg mogelijk stadium alle partijen bij elkaar aan tafel. Daar kan iedereen zijn verhaal doen, luisteren naar de anderen en vooral luisteren naar het verhaal van de mens achter de claim. Juridische standpunten worden dan ineens minder belangrijk gevonden en partijen spreken elkaar aan, tonen hun gevoelens en gaan mogelijkheden bespreken. Vervolgens komen zij vaak tot een oplossing waar iedereen zich in kan vinden.

Mediation waardoor alle partijen verder kunnen

Loopt u vast in de behandeling van een letselschade claim? En wilt u nu de knoop op een objectieve en menselijke manier doorhakken? Neem contact op voor een effectieve letselschade mediation waardoor alle partijen verder kunnen.

Bekijk de tarieven

Mediationmark – Samenwerken naar een oplossing